JOOMLA & WORDPRESS

hemsidor som tar er ut i världen

WEBBDESIGN

Webbplaten är ert ansikte utåt

Hemsidor

Oavsett om du söker en enkel hemsida, e-handel, blogg eller en komplex webbplats kan du vara säker på att vi levererar - jobbar tills ni är 100% nöjda.  

WebbMan levererar hemsidor som är lättnavigerade, sökbara, responsiva, användarvänliga och välstrukturerade. Webbplatsen blir även lätt för er att arbeta med när det gäller hanteringen av ert innehåll.
Vi driver även sidan modernahemsidor.se som beskriver responsiva fördelar.

Vi bygger oftast med öppen källkod, eller Open Source som det heter. Det verktyg vi oftast väljer att bygga i är Joomla (Content Management System). Med 50 miljoner nedladdningar världen över och ett stort nätverk av webbutvecklare och specialister som är med och utvecklar systemet gör att Joomla är en säker plattform för er hemsida även i framtiden.

Andra CMS som vi hanterar är Wordpress och Drupal. 

Har samarbete med webbhotell så vi kan även hjäpa er att med allt som har med er domän att göra, vi bidrar förstås med alla andra delar, inte bara design och teknik utan även med analys, uppdatering, sökmotoroptimering, support och vidareutveckling.

15 år i branschen borgar för att erfarenheten finns, det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss som leverantör för er nya hemsida.

kontakta

Kontor

Elementvägen 14
702 28 Örebro
Tel: 070 - 640 94 00