JOOMLA & WORDPRESS

hemsidor som tar er ut i världen

WEBBDESIGN

Webbplaten är ert ansikte utåt

Webbdesign

Din webbplats är ert ansikte utåt, ofta det första din målgrupp och varumärke kommer i kontakt med, första intrycket räknas!.
Det är viktigt att du har en bra hemsida - en som bygger medvetenhet, genererar leads och ökar försäljningen. 

Vi är webbdesign experter och kommer att arbeta nära dig för att finna era behov och utveckla dem till att forma en exceptionell webbplats som är väl planerad, lätt att navigera och intuitivt för användaren. 

Skräddarsydda mallar, färdiga förslag eller helt egen design via CSS, vilket passar bäst för er webbplats? vi skräddarsyr det för att uppfylla era mål och en som ni kan vara riktigt stolt över. 

Responsiv webbdesign

(engelska Responsive Web Design, RWD) innebär webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har, och beroende på vilka funktioner som webbläsaren stödjer.
Det innebär att besökare kan se samma webbplats från exempelvis en mobiltelefon, en läs/surfplatta eller en persondator utan att behöva scrolla och zooma så mycket som hade krävts vid traditionell webbdesign.
Responsiv webbdesign är ett alternativ till att designa olika versioner av webbplatsen för olika skärmupplösningar, exempelvis en desktopversion kallad http://www.… och en mobilversion kallad http://m.…

Vi ser till att ni syns "rätt" på alla typer av enheter och läsare.

Läs mer samt se exempel på modernahemsidor.se

 

kontakta

Kontor

Elementvägen 14
702 28 Örebro
Tel: 070 - 640 94 00